top of page
sosiale media.png
COFEEAD-phone.jpg

ANNONSERING

Får du optimal ROI fra dine Facebook annonser? Klikker folk på dine Google annonser? I det digitale landskapet er det mange fallgruver når det kommer til markedsføring. Vi optimaliserer dine kampanjer over ulike digitale plattformer, slik at du kan være sikker på at du får maksimalt igjen for dine annonsekroner.

FACEBOOK I  GOOGLE I INSTAGRAM I LINKED IN I SNAPCHAT I YOUTUBE

Annonsering

SOSIALE MEDIER

En aktiv bedrift er en sunn bedrift. Sosiale medier er en fin kanal for å gi nærmiljø, kunder og potensielle kunder informasjon om din bedrift, produkt, samt vise kunnskap og kompetanse innenfor ditt fagområde. Som din SoMe manager skaper vi innhold og poster på dine sosiale medier, slik at dine følgere får verdi fra din bedrift.

OPPRETTING I DRIFT I SOME MANAGER   

cofeebean some.png
Sosiale medier
STRATEGI-COFFEBEAN.png

STRATEGI

Har du en strategi for markedsføring? Hva med en plan for posting på

sosiale medier? Vet du hvem som er målgruppen for dine Facebook annonser? Vi hjelper deg å sette riktig mål for din markedsføring, slik at du

får brukt dine annonsekroner optimalt. 

MARKEDSFØRING I SOSIALE MEDIER I KAMPANJER    

strategi

AFFILIATED 

Føler du at dine annonser taler for døve ører? Da er det kanskje på tide å benytte seg av stemmen til andre. Med Affiliated markedsføring kan du fremme dine salgspunkter ved hjelp av kjente fjes for din målgruppe. 

INFLUENCERE I MICROINFLUENCERE I EKSPERTER   

pexels-cottonbro-2773494.jpg
affiliated
Nadia essah-Facebook-Innlegg.png

TRADISJONELL

Nynner du fortsatt på radioreklame jingles? Nå spesifikke målgrupper med Tradisjonelle medier som avis, magasin, radio og trykk.

Vi hjelper deg fra A til Å med dine tradisjonelle kampanjer. 

MAGASIN I AVIS I TRYKK  I  RADIO

tradisjonell annonsering

OPPRETTING

SOSIALE MEDIER I GOOGLE MIN BEDRIFT I ANNONSEKONTOER I PIXEL 

Har du lyst på en Facebookside eller å begynne annonsere på Google, men vet ikke helt hvor du skal starte? Vi hjelper deg sette opp annonsekontoer for digital markedsføring og profiler på sosiale medier.

pexels-magnus-mueller-2818118.jpg
oppretting
bottom of page