top of page
banner.JPG
coffee-logo.png

LOGO

3D I EMBLEM I FONT I SYMBOL I  ABSTRAKT 

Logoer er symbolet som kundene bruker for å gjenkjenne merkevaren din. Ideelt sett vil du at folk umiddelbart skal koble synet av logoen din med minnet om det bedriften din gjør - og enda viktigere, hvordan det får dem til å føle seg.

Logo

PROFILERING

 VISUELL IDENTITET I PROFILHÅNDBOK I KLÆR I BILFOLIERING I MERKEVARE  

Vellykket merkevarebygging handler om å fortelle en historie som vil påvirke kundenes følelser og valg. For å fortelle din historie må kunden kjenne deg igjen, derfor er det viktig at du profilerer din merkevare gjennom god kommunikasjon og tilstedeværelse. 

STRATEGI-COFFEBEAN.png
Profilerin
coffee04.jpg

NETTSIDE

DESIGN I NETTBUTIKK I CHAT I WEB HOSTING

Din bedrifts online tilstedeværelse, uavhengig av bransje, kan ha en enorm innvirkning på din suksess. Et flertall av potensielle kunder vil besøke din nettside før de bestemmer seg for å kjøpe. Derfor er det viktig å ha en funksjonell nettside som gir kunden den informasjonen de søker.

Nettside

PRODUKT

PRODUKTDESIGN  I  PRESENTASJON  I  EMBALLASJE  

Aldri har produktdesign vært viktigere. Økende global konkurranse, intenst press for vellykkede produktlanseringer. Stadig økende etterspørsel gjør at produktdesign har blitt viktigere for produksjonsfirmaer enn noen gang før. 

COFEE.JPG.png
Produkt
trykk.png

TRYKK

VISITKORT  I  BROSJYRE  MAGASIN   FLYER  ANNONSE

Folk elsker fysiske gjenstander. I dagens digitale hverdag skal du ikke undervurdere å gi kunden noe håndfast som en brosjyre eller flyer. Dette hjelper deg å skape et personlig forhold til kunden som igjen skaper merkelojalitet.

Trykk

KONSEPT

PROFIL  I  STRATEGI  MERKEVARE   WORKSHOPS

Sitter du med en idé, men vet ikke helt hvordan du skal ta den til markedet? Da trenger du et konsept! Et konsept kan sees på som en idé med en plan, en ide som har blitt formet og videreutviklet. Vi hjelper deg raffinere din idé fra konsept til ferdig produkt. 

coffebean.png
Konsept
klær.jpg

ARRANGEMENT

Har du stått på en messe eller konferanse og følt at standen til nabobedriften er bedre? Front din merkevare når du er ute på arrangementer. Vi hjelper deg skape profileringsartikler som gjenspeiler din bedrifts verdier og kompetanse ut mot kunden.

STAND  I  BANNER  I SKILT  KLÆR  PROFILERINGSARTIKKLER

arrangement
bottom of page