top of page

FILOSOFI

MOMENT

«Momentum i egen merkevare skaper vekst, omdømme og kundelojalitet.»

 

Hva betyr det å ha momentum i egen merkevare? Definisjonen av «momentum» er å ha kraft og flyt i det man holder på med. Kraft og flyt i egen merkevare betyr at din visuelle profil informerer, engasjerer og inspirerer. For å oppnå momentum trenger du en rød tråd i din kommunikasjon. Dette skaper vi for våre samarbeidspartnere gjennom å være en ambisiøs totalleverandør av innhold og profilering.

  • indesign red

DAGLIG LEDER

KENT GRINDHEIM LARSEN

Kent er utdannet ved UNSW Business School i Sydney, der han studerte en dobbel Commerce grad. I tillegg til å være vår daglige leder er Kent også ansvarlig for den digitale markedsføringen i Moment Marketing.

  • indesign red

KREATIV LEDER

KINE FOSS ARNESEN

Kine er utdannet illustratør ved Acadamy of Art University i San-Francisco. De senere år har hun jobbet med 3D, illustrasjon og merkevarebygging for selskaper i både inn og utland. Hos henne er din profilering i trygge hender.

kinw.png
  • indesign red

PRODUKSJONS ANSVARLIG

ANDREAS BRAKSTAD BRATSHAUG

Andreas har studert medieproduksjon ved Høyskolen i Volda og jobbet som frilans videograf i flere år. Nå er han vår leder for produksjon av lyd, bilde og video - slik at du får den beste oppfølging fra pre til post produksjon. 

Untitled design-10.png
Untitled design-6.png
knut small.png
  • indesign red

REGISSØR & KUNDEKOORDINATOR

KNUT-ANDRE LAURITZEN

Knut-Andre er en allsidig person med erfaring innen produksjon av lyd og bilde fra arrangementer, konserter, TV-programmer og dokumentarer. Knut er en person som har god oversikt, og bred kunnskap i sitt fagfelt.

leon small 01.png

INNHOLDSPRODUSENT

LEON VALDERSNES

Leon har en bachelor i animasjon og en Master of Media Practises, fra Høyskolen i Volda. Dette gir Leon en bred og solid kompetanse innen innhold, produksjon og visuelle profiler. 

julian small.png

3D ARTIST

JULIAN FORTHUN

Julian har studert 3D og animasjon ved Høyskolen Kristiania. Julian er en 3D artist med kunnskaper innenfor realistiske 3D visualiseringer, 3D modellering, animasjon og annet medierelatert som film og foto.

bottom of page