top of page
pegasus-casa connecta.jpg

FOTO

Bilder av høy kvalitet skiller seg ut fra mengden og viser frem din bedrift på en unik og profesjonell måte. Dette kan være forskjellen på om noen klikker på annonsen din, engasjerer seg i sosiale medier eller kontakter deg via nettsiden din.

PRODUKT I PORTRETT I MILJØ I DRONE 

Foto

FILM

INTERVJU I PROMO I OPPLÆRING I DRONE 

Vis din kvalitet og kompetanse med profesjonell video. I 2022 vil 82% av alt vi konsumerer på internett være videoer, og vi vet også at 96% vil søke informasjon om produkter de skal kjøpe fra video under kjøpsprosessen. Ta din kommunikasjon til nye høyder med video av høy kvalitet. Vi hjelper deg med alt fra små videoer til større produksjoner. 

Film
stue_double.png

3D

PRODUKT I MILJØ I LOGO I BOLIG 

Det endelige utseendet og følelsen av en 3D-animasjon er ganske enkelt imponerende! Vi kan levere realistiske 3D visualiseringer, 3D modellering og animasjon, slik at du gir din merkevare det lille ekstra. Ved realistisk 3D gir du dine produkter en unik og ren presentasjon som gir opp mot 40% mer salg.

 

3D

REKLAMEFILM

Har du lyst på en reklamefilm som fanger folks oppmerksomhet? Med oss i Moment Marketing får du den perfekte partner når du skal ta idé til lerret. Ingen idé er for stor eller liten.

PRODUKT I TJENESTE I INFOMERCIAL I ANIMASJON  

pexels-visually-us-2823936.jpg
reklamefilm

PODCAST

Stadig flere lytter til podcast i Norge. Andelen som lytter månedlig eller oftere har økt fra 24% i starten av 2017 til hele 43% i Q4 2020. Vi hjelper deg fra A til Å i ditt podcast eventyr slik at du kan ta del i veksten. 

VOICE-OVER  I  PODCAST  LYD INNSPILLING I VIDEO I  PODCAST

pexels-arjen-k-6190821.jpg
podcast
The kiss.png

ILLUSTRASJON

PORTRETT  I  ANIMASJON  I  PROFILERING   SKISSER

Ønsker du å gi merkevaren din et personlig preg? Noe som skiller deg fra konkurrentene? Da er Illustrasjon det visuelle verktøyet for deg. Her kan vi skape ditt eget univers som representerer deg og din bedrift på en unik måte.  

lip lase-proto.png

GRAFIKK

90% prosent av informasjonen som overføres i hjernen er visuell og 65% av befolkningen lærer best visuelt. Det å kommunisere med grafisk design blir da avgjørende for bedrifter som ønsker å formilde sitt budskap. Gjør Grafisk design til den røde tråden i din kommunikasjon.

INTRO  I  ANIMASJON  SOSIALE MEDIER   DIGITAL PROFILERING 

Grafikk

INTERAKTIV

E-OPPLÆRING  I  QUIZ I  KURS   VIDEREUTVIKLING 

Mer av opplæring og kursing i bedrift vil skje på digitale plattformer i tiden som kommer. Med interaktiv opplæring kan du lage responsive videoer og  kurs der bruker må svare på spørsmål underveis, eller fullføre oppgaver for å få fortsette. Det er også mulig å transformer PPT til interaktivt innhold.

Leveres til SCORM LMS.

Blue Phone Client Testimonial Instagram Post-2.png
Interactiv
Illustrasjon
bottom of page